SORA PAULA PREDA A TRECUT ÎN VEȘNICIE ȘI A LĂSAT MULTĂ DURERE ÎN INIMILE NOASTRE!

SORA PAULA PREDA A PLECAT IN GLORIA CEREASCA

Scumpa noastră soră PAULA PREDA s-a născut în ziua de 7 septembrie 1947 în București. A absolvit Facultatea de litere din cadrul Universității București. A fost profesor și a predat limba franceză la liceele C.A. Rosetti și George Coșbuc din București. În anul 1974 s-a căsătorit cu domnul Cezar Preda care era profesor de matematică-fizică la liceul C.A. Rosetti din București. S-a întors la Domnul și a primit botezul împreună cu fiica sa, Sorina, într-o frumoasă și binecuvântată zi de 2 IUNIE 1996 la Biserica Creștină după Evanghelie “Dragoș Vodă” București. Și soțul dânsei a înțeles mesajul Evangheliei, L-a primit pe Domnul Hristos în inima dumnealui și a mărturisit public credința sa, fiind botezat în anul 2010 la Găiseni unde slujește ca păstor fratele Marin Prisăcariu (prezbiter în Biserica Antiohia).

Am cunoscut-o personal pe sora Paula. O ființă foarte plăcută, un suflet bun și nobil prin care ne simțeam binecuvântați de Dumnezeu. Avea o voce blândă și caldă pe care n-am cum să o uit. Era foarte calmă și înțelegătoare, foarte atentă și grijulie cu cei din jur. Nu pot să uit când mă întreba: “Voi ce mai faceți? Ce face ăla mic? Domnul să vă ajute și să fie cu voi!” Aceasta era sora Paula! N-am auzit-o niciodată ridicând tonul sau certându-se cu cineva! Era plină de liniște și pace! Era o prezență extrem de discretă și cu mult bun simț. Avea o deosebită grijă să nu deranjeze pe nimeni și să nu supere pe nimeni. Avea o deosebită sensibilitate sufletească și o frumusețe interioară care m-au fascinat și m-au făcut să-mi dau seama că era o persoană distinsă cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în viață.
În 1996, cu puțin timp înainte să se întoarcă la Domnul, vorbeam cu dânsa și-mi spunea: “Pentru voi este mai ușor să fiți credincioși pentru că ați primit de mici copii credința evanghelică dar în cazul meu, eu provin din lumea ortodoxă și e un pic mai greu să fac acest pas…” I-am spus: “Dacă dumneata iei o decizie sinceră și neclintită de a te întoarce la Dumnezeu și a-L urma cu toată inima pe Domnul nostru Iisus Hristos pentru toată viața, SUNT SIGUR că și fiica dumitale, Sorina, va face acest pas! Fii un exemplu pentru ea!”. S-a uitat uimită la mine cu mare atenție și m-a ascultat. A ASCULTAT DE DUMNEZEU, NU DE MINE! Pentru că așa a fost… S-a întors la Domnul atât dânsa, cât și fiica dânsei și amândouă au primit botezul în aceeași zi! Slăvit să fie Dumnezeu care a lucrat într-un mod minunat!
Pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o dar și pentru toți cei care doresc să fie alături de Sorina în această grea încercare prin care trece, sunteți invitați să veniți mâine (duminică 23 august 2020) la ora 11 la Biserica Antiohia din strada Episcopul Radu nr.53-55, Sector 2, București când va începe serviciul de înmormântare. Apoi, trupul neînsuflețit al scumpei noastre sore Paula Preda va fi condus la Cimitirul Buna Vestire de lângă Piața Sudului (strada Nițu Vasile nr.3, sector 4, București).
Bunul Dumnezeu să mângâie inima îndurerată a Sorinei și să întărească întreaga lor familie care trece prin aceste zile de profundă tristețe din cauza despărțirii de scumpa noastră soră Paula! Să ne rugăm Domnului pentru ei chiar în aceste momente grele!

O CÂNTARE POTRIVITĂ PENTRU ACEST MOMENT GREU ȘI DUREROS:

O CÂNTARE DE ÎNCURAJARE PENTRU FAMILIA ÎNDURERATĂ:

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
TINERII BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA DIN BUCURESTI
COPII DIN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
COPIII BISERICII ANTIOHIA CANTA DESPRE MARETIA LUI DUMNEZEU
MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA" alt="MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA
DOI TINERI CREDINCIOSI SE CASATORESC LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI
DOI TINERI CRESTINI EVANGHELICI SE CASATORESC IN BISERICA ANTIOHIA
BINECUVÂNTAREA COPILAȘILOR ÎN BISERICA ANTIOHIA
FRATII SI SURORILE IN HRISTOS SE BUCURAU IMPREUNA IN BISERICA ANTIOHIA - 2 SEPTEMBRIE 2007
CRISTI TEPES FOTOGRAFIAT LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI 20 IULIE 2012
ANDREI LUPU IUBESTE MULT BISERICA ANTIOHIA DIN BUCURESTI
BELLA CIOPASIU ESTE PIANIST IN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
FOSTA CAMERA DE CONTROL SUNET LUMINI A BISERICII ANTIOHIA - 5 APRILIE 2008
BISERICA ANTIOHIA LA ORELE 23.40 CAND TOTI CREDINCIOSII SE AFLAU ACASA CU EXCEPTIA OPERATORULUI DE SUNET
BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
PlayPause
previous arrow
next arrow