SERVICIILE DE ÎNCHINARE DE DUMINICĂ DIMINEAȚA SE MUTĂ ÎN CURTEA BISERICII: “CĂCI MAI MULT FACE O ZI ÎN CURȚILE TALE…”

BISERICA ANTIOHIA A MUTAT SERVICIILE DE INCHINARE DE DUMINICA DIMINEATA IN CURTEA BISERICII

Iubiți membri ai Bisericii Antiohia,

Având în vedere posibilitatea de a ne întâlni în curtea bisericii, cu respectarea tuturor normelor sanitare și de igienă pentru asigurarea unor condiții optime și de siguranță, ne dorim ca începând cu data de Duminică 24 mai 2020, să organizăm serviciile de închinare ale bisericii astfel:

1. Dacă starea vremii ne va permite, întâlnirile vor avea loc Duminica dimineața în parcarea din curtea bisericii, începând cu ora 10.00.

2. Pentru moment, programele de duminica seara și de joia seara se vor organiza online pe platforma ZOOM pe care am folosit-o până acum, unde se vor transmite de asemenea și programele de duminica dimineața.

3. Având în vedere păstrarea unei distanțe de minim 1,5 metri între persoane, dispunem de 100 de locuri pentru participanți în curte.

4. Pentru siguranța participanților la aceste întâlniri și pentru a fi o bună mărturie pentru vecinii noștri, vom ține cont de următoarele măsuri:

– Limitarea cât mai mult a contactului fizic precum: salutul prin strângeri de mână, pupături, îmbrățișări sau constituirea unor grupuri mai mari de trei persoane pentru conversații.
– Purtarea măștii de protecție.
– Dezinfectarea mâinilor.
– Dezinfectarea frecventă a suprafețelor comune cu substanțe speciale.
– Controlul temperaturii la accesul în curtea bisericii.
– Folosirea șervețelelor de unică folosință în cazul strănutului sau a tusei.
– Accesul la toalete se va face prin lateralele clădirii, după semnele care vor fi afișate.

Vom asculta indicațiile echipei de organizare care va propune ocuparea în ordine a locurilor.

Vom ține cont de indicațiile primite de la echipa de siguranță care se va asigura că respectăm normele sanitare și de igienă.

5. Persoanele care au febră, tușesc constant, prezintă simptome similare gripei sau răcelii, sunt rugate să NU participe la aceste întâlniri până își vor reveni complet.

6. Recomandăm părinților să nu vină însoțiți de copii.

7. Parcarea autovehiculelor în curtea din spate și din laterale se va putea realiza până la ora 09.30. După această oră, parcarea se va face pe străzile adiacente.

Vă încurajăm cu 1 Tesaloniceni 5:23:

„Însuși Dumnezeul păcii să vă sfințească în toate, iar duhul, sufletul și trupul vostru să vă fie păzite întregi, fără vină, la venirea Domnului nostru Iisus Hristos.”

COMITETUL PREZBITERILOR BISERICII ANTIOHIA

BISERICA ANTIOHIA BUCURESTI A MUTAT SERVICIILE DE INCHINARE DE DUMINICA DIMINEATA IN CURTEA BISERICII

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.