SCRISOARE DE RUGĂCIUNE DE LA DANIEL OLTEANU – INDIA, DECEMBRIE 2016

SCRISOARE DESCHISA DE LA MISIONARUL DANIEL OLTEANU PENTRU BISERICA ANTIOHIA

Vă dorim sărbători binecuvântate cu prezența bucuriei Duhului Sfânt, părtășia iubirii frăţeşti, și roade pentru cer.

Vă scriem pentru a vă invita din nou la rugăciune. Suntem cu toţii într-o luptă, dar războiul nu este al nostru ci al Domnului Oștirilor. Noi putem învinge pe genunchi, prin credinţă și ascultare. Nu putem uita că ucenicizarea este lucrarea principală în împlinirea Marii Însărcinări. Totuşi, Dumnezeu ne-a pus în braţe ceva din comoara Lui scumpă: copiii. Rugați-vă să fim eficienți în întipărirea chipului Domnului Isus în fiecare dintre ei. De data aceasta, baieții:

Ashish

Ashish este primul copil de care ne-am îngrijit ca familie. El este un nepalez din satul Sarojei. A crescut, este în clasa a VIII-a acum, dar lui nu îi place să studieze. Lui îi place să deseneze, să cânte și să se joace pe telefon. Noi nu vedem încă nici un semn al naşterii din nou. Rugați-vă să primească o inimă nouă, în Domnul Isus.

Som

Som este un adolescent din Nepal. El se pregătește să îşi dea examenul de treaptă (clasa a X-a). Som nu este sigur de viitorul lui. În Nepal are doi frați mai mari. Sora lui munceşte într-o țară arabă. Părinţii lui au murit din copilărie. Noi i-am oferit şansa de a merge la o scoală biblică de doi ani, dar nu pare prea interesat. Din punct de vedere spiritual, a înţeles mult din Evanghelie și ar vrea să fie botezat. El ar vrea să îşi facă documentele în Nepal. Deşi este în vârstă de 19 ani, Som amână pasul botezului. Rugați-vă pentru călăuzire și claritate în viața lui. Astăzi, am auzit că el ar vrea să îşi facă paşaport în Nepal și apoi să meargă la muncă în străinătate.

Moses

Cel mai mic ca vârstă, dar cel mai bun în studii. Moses e întotdeauna primul în clasa lui. El este un băiat din tribul Santal Munda. Părinţii lui locuiau în grădina de ceai de lângă Jalpaiguri, numită Danguajhar. După despărţirea părinţilor lui din pricina băuturii, Moses a ajuns în grija noastră. Sora lui Moses este și ea în grija cumnatului meu, Amardeep. Noi am întâmpinat dificultăți în a obține un certificat de naștere pentru Moses. Din punct de vedere spiritual, Moses nu se prea arată interesat (de multe ori doarme la adunare). Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să îl trezească din punct de vedere spiritual și pentru obţinerea certificatul lui de naştere.

Bishojit cel mare

Bishojit este un adolescent promiţător. A fost botezat anul acesta la vârsta de 16 ani. Este activ din punct de vedere spiritual și al slujirii. Are darul de a-i învăţa pe copii. Este, de asemenea, foarte îndemânatic, fiind în stare să repare multe lucruri care se strică în casă. El a picat examenul de treaptă. Rugați-vă pentru ca Bishojit să continue să crească spiritual și pentru succes la examenul de treaptă pe care îl va da din nou, în luna februarie.

Suvo cel mare

Numele real al lui Suvo cel Mare este Tarun Bhuimali. El este un băiat bengalez în vârstă de 14 ani. Este cel mai bun prieten al lui Rahul, împreună cu care studiază în aceeaşi clasă. Părinţii lui sunt despărţiți și are o soră mai mica. A primit, prin credinţă, iertarea pentru păcatele lui. Dorea să se boteze pe 10 decembrie, 2016, dar noi l-am rugat să mai aştepte în speranța că și mama lui se va boteza împreună cu el.

Rugați-vă pentru pasul botezului și pentru studiile lui. Este foarte slab la matematică, dar este băiat săritor și muncitor care ne este de folos în multe lucruri.

Rahul

Rahul este un băiat bengalez în vârstă de 13 ani. Părinții lui, de asemenea, sunt despărțiți. Din pricină că era poznaș, mama lui l-a lăsat în grija unui orfelinat creştin de lângă Calcuta. Acel orfelinat s-a destrămat și, pentru o vreme, Rahul a fost în grija unei case de copii a poliţiei. După aceea, mama lui l-a adus la noi. Încercările vieţii de timpuriu l-au maturizat pe Rahul. Fiind la acel orfelinat creştin, împreună cu alți copii, au fost botezați la vârsta de 10 ani fără a înţelege Evanghelia. Ajuns într-un context necreștin din nou, el s-a întors la închinarea la idoli. De când a venit la noi a progresat în multe aspecte, inclusiv din punct de vedere spiritual. Rahul dorea să se boteze din nou, împreună cu Suvo cel Mare, fără a avea siguranța mântuirii. De aceea, noi l-am rugat să mai aştepte până o va obţine. Mama și mătuşa lui sunt credincioase botezate. Rugați-vă ca Rahul să primească siguranța mântuirii și pentru mântuirea tatălui său.

Raja

Raja este un băiat bengalez în vârstă de nouă ani. Provine, de asemenea, dintr-o familie răvășită de cel rău. Când îl întrebăm dacă este creştin, el strigă ‘Da’. Nu este încă în stare să citească în limba lui maternă. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să deschidă inimi în zona în care trăiesc rudele lui, Institutul de inginerie Jalpaiguri, și pentru abilitate de a citi în Bengali.

Bishojit cel mic

Bishojit cel mic, care fugise de la noi, a fost pe mâna poliţiei aproximativ jumătate de an. După aceea, a fost înapoiat rudelor lui, care nu s-au putut îngriji de el cum se cuvine. El a fugit din nou și încă nu a fost găsit. Rugați-vă ca poliţia să îl găsească din nou pe Bishojit și ca Dumnezeu să-l izbăvească din cursa celui rău.

Suvo cel mic

Numele lui adevărat este Chandra Mohan Bormon. El este un băiat în vârstă de opt ani. Nu este încă în stare să citească. Părinţii lui sunt despărțiți. Rugați-vă pentru mântuirea lor și pentru ca Suvo să poată să înveţe să citească rapid.

Mulţumim ca v-aţi făcut timp să citiţi scrisoarea noastră de rugăciune. Mulţumim că ne sprijiniţi în rugăciune! Dumnezeu răsplătește celor ce se roagă în secret numai de dragul Lui și a copiilor Lui.

Daniel

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
TINERII BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA DIN BUCURESTI
COPII DIN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
COPIII BISERICII ANTIOHIA CANTA DESPRE MARETIA LUI DUMNEZEU
MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA" alt="MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA
DOI TINERI CREDINCIOSI SE CASATORESC LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI
DOI TINERI CRESTINI EVANGHELICI SE CASATORESC IN BISERICA ANTIOHIA
BINECUVÂNTAREA COPILAȘILOR ÎN BISERICA ANTIOHIA
FRATII SI SURORILE IN HRISTOS SE BUCURAU IMPREUNA IN BISERICA ANTIOHIA - 2 SEPTEMBRIE 2007
CRISTI TEPES FOTOGRAFIAT LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI 20 IULIE 2012
ANDREI LUPU IUBESTE MULT BISERICA ANTIOHIA DIN BUCURESTI
BELLA CIOPASIU ESTE PIANIST IN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
FOSTA CAMERA DE CONTROL SUNET LUMINI A BISERICII ANTIOHIA - 5 APRILIE 2008
BISERICA ANTIOHIA LA ORELE 23.40 CAND TOTI CREDINCIOSII SE AFLAU ACASA CU EXCEPTIA OPERATORULUI DE SUNET
BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
PlayPause
previous arrow
next arrow