VIRGIL ACHIHAI SUSȚINE CANDIDATUL INDEPENDENT PETER COSTEA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 26 MAI 2019

VIRGIL ACHIHAI - PRESEDINTELE UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

Președintele Uniunii Bisericilor Creștinilor după Evanghelie din România, fratele presbiter Virgil Achihai, a transmis public un mesaj de susținere a domnului avocat doctor Peter Costea care candidează ca eurodeputat independent la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Este foarte important ca România să fie reprezentată de un creștin sincer și dedicat în Parlamentul European, un avocat cu experiență care a pledat pro-bono pentru soluționarea favorabilă a cazului familiei Bodnariu, un om credincios în care să avem toată încrederea că va transmite valorile și principiile fundamentale creștine la Bruxelles și Strasbourg. Trăim într-o Europă postcreștină ateizată în care trebuie să se audă din ce în ce mai puternic vocile adevăraților slujitori ai lui Dumnezeu până nu va fi prea târziu. Nu putem rămâne pasivi la ipocrizia și nesinceritatea politicienilor din toate partidele parlamentare, nu putem să asistăm nepăsători la secularizarea și prăbușirea morală a Uniunii Europene și implicit a României. Ați văzut ce s-a întâmplat la Referendumul decizional pentru căsătorie de anul trecut, cum s-a irosit o șansă istorică unică datorită dezinformării, manipulării și politizării unui demers cetățenesc absolut legitim, democratic și constituțional care avea ca obiectiv apărarea firescului și normalului. Ați văzut cum am fost trădați de politicienii fără cuvânt și fără Dumnezeu…

„Am decis să vorbesc în public despre faptul că domnul Peter Costea îmi împărtășește cele mai multe dintre valorile, dorințele și speranțele mele legate de un europarlamentar. De aceea, nu ezit să-i spun DA, domnului Peter Costea pentru Parlamentul European”, a precizat recent fratele presbiter Virgil Achihai. Vă invit să vizionați mai jos mesajul integral al dumnealui.

Domnul să ne dea multă înțelepciune când vom vota duminică 26 mai 2019! Este bine să ne facem datoria și să mergem la vot.
Cine dorește să fie reprezentat de un copil al lui Hristos, poate să-l voteze pe fr. Peter Costea – POZIȚIA 16 din buletinul de vot.

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.