VIRGIL ACHIHAI – MESAJ PENTRU SĂRBĂTOAREA ÎNTRUPĂRII DOMNULUI HRISTOS

VIRGIL ACHIHAI - PRESEDINTELE UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

Astăzi în Cetatea lui David vi S-a născut un Mântuitor care este Hristos Domnul! (Luca 2:11)

Cu ocazia Sărbătorii Nașterii și Întrupării Domnului nostru Iisus Hristos, fratele prezbiter Virgil Achihai (președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România) a transmis un mesaj al speranței.

„Are loc Domnul Iisus Hristos în inima ta?!? […] Domnul Iisus Hristos S-a născut pe acest pământ acum 2000 de ani dar El se poate naște în inima fiecărui om în fiecare zi! […] Ce frumos ar fi ca la această Sărbătoare să poți să spui și tu: astăzi, Domnul Iisus Hristos S-a născut în inima mea! […] Iubiți credincioși, vă doresc din toată inima să aveți parte de Sărbători cu liniște și pace, cu respect unii față de ceilalți, să învățăm să ne prețuim mai mult, să ne iubim mai mult și mai presus de toate, să învățăm să ne încredem mai mult în Dumnezeu! Sărbători cu har, binecuvântate, alături de cei dragi!” a subliniat fratele prezbiter Virgil Achihai.

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.