TINERII BISERICII ANTIOHIA

TINERII BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA DIN BUCURESTI

UN AN NOU NE STĂ ÎNAINTE

Activitatea tinerilor din Biserica Antiohia a persistat de la an la an și cu ajutorul Domnului am mai început un an nou. Cu proiecte vechi și noi, cu un nou studiu. De-a lungul anilor, activitatea tinerilor a avut continuitate, prin desfășurarea multor activități, atât de slujire cât și de construire a echipei. Am învățat și încă învățăm împreună, să trăim într-un colectiv unit, să ne acceptăm unii pe alții, în diversitate și să creștem spiritual, cât mai aproape de asemănarea cu Domnul nostru Isus.
Practic, din grupul de tineri ne dorim un loc unde fiecare să aibă posibilitatea de a împărtăși liber și fără teama de a fi judecat: sentimentele, ideile, părerile, ceea ce Domnul ne vorbește personal fiecăruia; toate acestea spre zidirea noastră, a tuturor. Printre activitățile și evenimentele în care noi, tinerii Bisericii Antiohia, suntem implicați, se enumeră: întâlnirile de studiu de luni seara, tabere și excursii, organizarea colindelor de Crăciun, vizitarea bătrânilor Bisericii, evanghelizarea și studiul cu copiii atât din Biserica locală cât și din împrejurimi (Chitila și Găiseni), vizitarea Bisericilor de frați bătrâni din satele aflate în Județul Teleorman și chiar implicarea în slujbele Bisericii, precum: corul și grupurile de închinare.

Prin urmare, există loc de investiție pentru fiecare dar, pentru fiecare talant: tot ce rămâne fiind numai dorința de a-l investi.

Fie că ești din București sau nu, elev sau student, în trecere sau chiar în căutarea unui loc unde să te integrezi și unde să crești spiritual, NOI te așteptăm și pe tine să iei parte la activitățile noastre!

Unde ne găsești?

La Biserica Creștină dupa Evanghelie Antiohia, Sala Tinerilor.
În fiecare luni seara de la ora 18:30 – la întâlnirile de studiu biblic.

PERSOANE DE CONTACT

  • Andrei 0727 – 771402
  • Adi 0729 – 412380

Te așteptăm cu drag!

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.