PARTICIPANT ȘI NU SPECTATOR – PRELEGERE OTNIEL BUNACIU

PARTICIPANT SI NU SPECTATOR - PRELEGERE SUSTINUTA DE PROF.UNIV.DR. OTNIEL BUNACIU IN BISERICA ANTIOHIA BUCURESTI - 16 DECEMBRIE 2019

Seară specială de tineret, luni, 16 Decembrie ora 18:30, cu tema:
“Participant și nu spectator – Provocări și oportunități create de tehnologie pentru exprimarea spiritualității creștine!”

Invitat special: Prof.univ.dr. Otniel Ioan Bunaciu, Decanul Facultății de Teologie Baptistă din Universitatea București.

Ne bucurăm că la această întâlnire vor participa și tinerii din Biserica Baptistă “Providența” unde fratele Otniel Bunaciu este pastor.

Începem cu colinde, reflectăm la acest subiect și încheiem cu ceva dulce și un ceai.

Vă așteptăm la sala Tinerilor Bisericii Antiohia!

Domnul să-l binecuvânteze pe fratele nostru baptist, pastorul Otniel Bunaciu pentru disponibilitatea dumnealui de a-și jertfi din timpul prețios și de a sluji cu multă dragoste la invitația Grupului de Tineri al Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia!

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.