ORDIN PRIVIND DISTANȚAREA FIZICĂ OBLIGATORIE DE MINIMUM UN METRU ÎNTRE CREDINCIOȘII AFLAȚI ÎN BISERICĂ SAU ÎN CURTEA BISERICII

CREDINCIOSII SUNT OBLIGATI SA RESPECTE DISTANTA FIZICA DE MINIMUM UN METRU ATUNCI CAND SE AFLA IN BISERICA

În ziua de 3 septembrie 2021 a fost emis un Ordin semnat atât de Ministrul Sănătății, cât și de Ministrul de Interne care obligă credincioșii să respecte distanța fizică de MINIMUM UN METRU între ei atât în curtea Bisericii, cât mai ales în incinta Bisericii (în lăcașul de cult). Această măsură de prevenire s-a impus în contextul dezvoltării valului al patrulea al pandemiei provocate de coronavirusul SARS-CoV-2, agent patogen responsabil pentru boala COVID-19.

Acest Ordin trebuie cunoscut și aplicat de orice credincios din orice Biserică și poate fi citit mai jos.

Domnul să ne ajute ca să avem grijă de frații și surorile din jurul nostru, să nu-i punem în pericol prin nepăsarea sau prin lipsa noastră de înțelepciune!

ORDIN PRIVIND DISTANTAREA FIZICA OBLIGATORIE DE MINIMUM UN METRU INTRE CREDINCIOSII BISERICII - 3 SEPTEMBRIE 2021

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

One Thought to “ORDIN PRIVIND DISTANȚAREA FIZICĂ OBLIGATORIE DE MINIMUM UN METRU ÎNTRE CREDINCIOȘII AFLAȚI ÎN BISERICĂ SAU ÎN CURTEA BISERICII”

  1. Lavinia

    Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.