BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
TINERII BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA DIN BUCURESTI
COPII DIN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
COPIII BISERICII ANTIOHIA CANTA DESPRE MARETIA LUI DUMNEZEU
MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA" alt="MIREASA INSOTITA DE TATAL EI IN BISERICA ANTIOHIA
DOI TINERI CREDINCIOSI SE CASATORESC LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI
DOI TINERI CRESTINI EVANGHELICI SE CASATORESC IN BISERICA ANTIOHIA
BINECUVÂNTAREA COPILAȘILOR ÎN BISERICA ANTIOHIA
FRATII SI SURORILE IN HRISTOS SE BUCURAU IMPREUNA IN BISERICA ANTIOHIA - 2 SEPTEMBRIE 2007
CRISTI TEPES FOTOGRAFIAT LA BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA BUCURESTI 20 IULIE 2012
ANDREI LUPU IUBESTE MULT BISERICA ANTIOHIA DIN BUCURESTI
BELLA CIOPASIU ESTE PIANIST IN BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA
FOSTA CAMERA DE CONTROL SUNET LUMINI A BISERICII ANTIOHIA - 5 APRILIE 2008
BISERICA ANTIOHIA LA ORELE 23.40 CAND TOTI CREDINCIOSII SE AFLAU ACASA CU EXCEPTIA OPERATORULUI DE SUNET
BISERICA ANTIOHIA OFERA ADAPOST REFUGIATILOR UCRAINIENI
PlayPause
previous arrow
next arrow

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA PRIVIND ÎNFIINȚAREA INSTITUTULUI TEOLOGIC CREȘTIN DUPĂ EVANGHELIE “TIMOTHEUS” BUCUREȘTI

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA PRIVIND INFIINTAREA INSTITUTULUI TEOLOGIC TIMOTHEUS DIN BUCURESTI

(foto: cluj-am.ro)

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi Legea privind înfiinţarea Institutului Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti, informează Administraţia Prezidenţială.

„Se înfiinţează Institutul Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti, ca instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ, cu sediul în localitatea Bucureşti, Strada Episcopul Radu nr. 53-55, Sector 2. Institutul Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti are în componenţă Facultatea de Teologie Pastorală cu specializarea/program de studii acreditat „Teologie Creştină după Evanghelie pastorală”, cu predare în limba română. În structura Institutului Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti sunt cuprinse şi facultăţile şi specializările/programele de studii, altele decât cele prevăzute la art. 2, acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu prin Hotărâre a Guvernului, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare”, arată legea promulgată de şeful statului.

De asemenea, personalul didactic şi nedidactic din instituţia care a fost autorizată să funcţioneze provizoriu, se preia, în condiţiile legii, la instituţia nou-înfiinţată, începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi.

Institutul Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti dispune de patrimoniu propriu. Patrimoniul Institutului constă din patrimoniul iniţial al fondatorilor, la care se adaugă patrimoniul dobândit ulterior. Acesta este compus din bunuri mobile şi imobile şi din creanţe.

„În caz de desfiinţare, dizolvare sau lichidare, patrimoniul Institutului Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti, revine fondatorilor”, mai arată actul normativ.

Pentru a se asigura respectarea standardelor legale de calitate specifice învăţământului superior, Institutul Teologic Creştin după Evanghelie „Timotheus” din Bucureşti este monitorizat pe o perioadă de 3 ani, conform metodologiei elaborate de Ministerul Educaţiei, care va fi aprobată prin Ordin al Ministrului Educaţiei şi publicată în Monitorul Oficial, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii promulgate de preşedintele Iohannis.

SURSĂ DE INFORMARE ȘI DOCUMENTARE:

https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1617873459

By 

"Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții, rămâne!"

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!