DECLARAȚIE PROTEST FAȚĂ DE AFIRMAȚIILE DEPUTATULUI USR IULIAN BULAI REFERITOARE LA DOMNUL HRISTOS ȘI LA PĂRINȚII SĂI PĂMÂNTEȘTI, MARIA ȘI IOSIF

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV CA PRESEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

Referitor la afirmațiile deputatului USR Iulian Bulai despre Domnul Iisus Hristos și despre părinții Săi pământești, președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România, a transmis în spațiul public o declarație protest ca reacție absolut normală și întemeiată pe care ar trebui să o aibă toți pastorii, preoții și prezbiterii din toate Bisericile creștine din România.

Reamintim faptul că deputatul USR Iulian Bulai a exprimat în spațiul public faptul că “Iisus provine dintr-o familie foarte ciudată, cu o mamă surogat adolescentă şi un tată trecut de prima tinerețe care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea.
[…] Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți.”

BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE
UNIUNEA BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE DIN ROMÂNIA


DECLARAȚIE

“Dar voi, preaiubiţilor, aduceţi-vă aminte de vorbele vestite mai dinainte de apostolii Domnului nostru Iisus Hristos cum vă spuneau că în vremurile din urmă vor fi batjocoritori, care vor trăi după poftele lor nelegiuite (Iuda 17-18)

În numele credincioșilor Creștini după Evanghelie, îmi exprim profunda indignare față de afirmațiile făcute de un deputat cu referire la Domnul Iisus, Iosif și Maria.

Într-o țară în care majoritatea locuitorilor se declară creștini, astfel de exprimări ar fi trebuit să șocheze. Din păcate, au fost foarte puține luări de poziție.

Cuvintele pot lovi mai tare decât pietrele iar parlamentarul a batjocorit pe Mântuitorul Hristos, pe Iosif și Maria, folosind cuvinte și expresii denigratoare. În fapt, a batjocorit pe Însuși Dumnezeu! Astfel, milioane de români credincioși care în acele zile sărbătoreau amintirea nașterii Domnului Iisus, au fost la rândul lor batjocoriți.

Suntem datori să nu uităm că acest parlamentar reprezintă doar unul dintre progresiștii care încearcă să ne “reeduce” atât pe noi, cât mai ales pe copiii și nepoții noștri. Adică să șteargă din conștiința noastră, comoara de identitate creștină și lumină duhovnicească acumulată de secole și să pună în loc ideologie progresistă și întuneric spiritual. Ce poți manipula mai ușor decât oameni fără identitate? Rămâne de neînțeles de ce mulți creștini au ales să se identifice prin vot cu astfel de oameni iar aceștia să-i reprezinte în Parlamentul României?!?

“Dar voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Iisus Hristos pentru viaţa veșnică (Iuda 20-21)

Președinte,
Virgil Achihai

DECLARATIE PROTEST FATA DE AFIRMATIILE DEPUTATULUI USR IULIAN BULAI DESPRE DOMNUL HRISTOS SI PARINTII SAI PAMANTESTI

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.