CONFERINȚA REGIONALĂ DE TINERET „PASIUNE PENTRU ÎMPĂRĂȚIE”

CONFERINTA REGIONALA DE TINERET PASIUNE PENTRU IMPARATIE

Biserica Antiohia a găzduit astăzi Conferința Regională de Tineret a bisericilor Creștine după Evanghelie din Sudul și Estul României. 300 de participanți s-au bucurat astăzi de o zi binecuvântată prin părtășie, cântare și ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu. Tema întâlnirii a fost „Pasiune pentru Împărăție” și a fost prezentată de Cătălin Miron și Andrei Pânzaru.

De asemenea, fratele lector universitar doctor Elisei Rusu a vorbit despre importanța bunei pregătiri a tinerilor creștini evanghelici, accentuând asupra faptului că aceștia se pot înscrie la examenul de admitere la Institutul Teologic Creștin după Evanghelie „Timotheus” din București. Studiul Sfintei Scripturi are un rol deosebit atât pentru a crește în cunoașterea Domnului Iisus Hristos, cât și în formarea profesională și dezvoltarea caracterului creștin. Teologia trebuie să facă parte din educația noastră dacă vrem să creștem din punct de vedere spiritual și să ajungem buni slujitori ai lui Dumnezeu. Societatea românească și bisericile noastre evanghelice au o nevoie disperată de OAMENI EDUCAȚI, oameni bine formați din punct de vedere doctrinar, a mai precizat fratele Elisei Rusu.

Și fratele vicepreședinte Răzvan Neagu a spus că își dorește foarte mult ca tinerii să descopere pasiunea pentru Împărăția lui Dumnezeu și le-a recomandat să se înscrie la Institutul Teologic Timotheus, fiind esențială participarea la un program organizat de studiu care are un rol deosebit de important pentru că structurează cunoștințele și pune bazele unei bune educații.

În cadrul întâlnirii au fost premiați și participanții concursului „Read and Win” organizat de Zonalul București în luna aprilie. Următoarea întâlnire regională va fi organizată în toamnă la Ploiești.

conferinta regionala de tineret pasiune pentru imparatie 1

conferinta regionala de tineret pasiune pentru imparatie 2

conferinta regionala de tineret pasiune pentru imparatie 3

ADMITERE INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS CRESTIN DUPA EVANGHELIE 2023

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.