CONFERINȚA LIVE “CUM SĂ FII UN BUN PREZBITER ȘI UN BUN MENTOR?” SUSȚINUTĂ DE CZESLAW BASSARA PENTRU LUCRĂTORII BISERICILOR CREȘTINE DUPĂ EVANGHELIE

CZESLAW BASSARA - PUBLICIST, TEOLOG ȘI EVANGHELIST POLONEZ

Radio Armonia invită toți prezbiterii și lucrătorii Bisericilor Creștine după Evanghelie să participe începând din această seară la o conferință susținută live de publicistul, teologul și evanghelistul polonez Czeslaw Bassara care va fi tradus în limba română de fratele Otniel Murza. Conferința va avea două sesiuni care vor putea fi ascultate LIVE la Radio Armonia după cum urmează:

SESIUNEA 1 “Cum să fii un bun prezbiter?” – Joi 29 octombrie 2020 ora 20.30
SESIUNEA 2 “Cum să fii un bun mentor?” – Vineri 30 octombrie 2020 ora 18.00

Vă rugăm să trimiteți acest anunț, tuturor prezbiterilor și lucrătorilor pe care îi cunoașteți pentru că avem nevoie de prezbiteri și mentori buni în bisericile Creștine după Evanghelie din România. Click pe afișul de mai jos pentru a putea să ascultați Radio Armonia online atât acum, cât și în cele două seri în care putem asculta Cuvântul Domnului rostit prin fratele Czeslaw Bassara:

CONFERINTA CUM SA FII UN BUN PREZBITER SI UN BUN LUCRATOR - DEDICATA LUCRATORILOR BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

CINE ESTE FRATELE CZESLAW BASSARA?

Czesław Bassara s-a născut în 1948 și este un teolog, evanghelist, scriitor și publicist creștin polonez.

Între anii 1969–1974 a studiat teologia la Academia Teologică Creștină din Varșovia, apoi a urmat Institutul de Formare în Leadership din Langenbruck (Elveția) și Wheaton College din Illinois (Statele Unite ale Americii). Din 1965 până în 1989, a condus o lucrare de slujire și evanghelizare în rândul copiilor și tinerilor. Între anii 1974–2006 a fost și lector la școlile biblice din Varșovia, apoi în orașul Jastrzębie Zdrój. Din 1974 a condus evanghelizarea la Tychy, unde a fondat o biserică. În perioada Republicii Populare Polone, din 1977 până în 1989, a fost interogat și investigat de serviciul comunist de securitate SB prin așa-numitul „Chestionar de înregistrare”. Securitatea poloneză a fost interesată de legăturile dintre Czesław Bassara ca membru al comunității creștinilor liberi (care a făcut parte din Biserica Evanghelică Unită până în 1981) cu reprezentanții Misiunii de Est. În 2006 a obținut titlul de doctor la Evangelische Theologishe Faculteit din Heverlee (Belgia). Din 2008, conduce Serviciul Internațional de Învățare a Bibliei „Proclamarea Cuvântului”. Este prim-vicepreședinte al Consiliului Bisericilor Creștine Libere din Polonia și autorul a numeroase publicații de carte și articole religioase (zece dintre cărțile sale au fost publicate în limba poloneză iar nouă dintre lucrările sale au fost publicate în limba engleză)

Related posts

Leave a Comment

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!