ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ ARE NEVOIE URGENTĂ DE SEMNĂTURI DE LA TOȚI CREȘTINII ROMÂNI DIN TOATE BISERICILE. VĂ RUGĂM SĂ SEMNAȚI!

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Fratele nostru Peter Costea roagă TOATE BISERICILE CREȘTINE să se implice în vederea strângerii de urgență a semnăturilor online sau pe formulare tip cu tabele care pot fi descărcate de pe site ARN. Iată mesajul dumnealui către fiecare credincios român:

Campania ARN de strângere de semnături intră într-o fază decisivă pe parcursul acestei săptămâni. Vă reamintesc că avem nevoie de peste 100.000 de semnături valabile pentru a putea candida. Mai avem încă ceva cale de parcurs pentru a atinge baremul impus de lege. Vă rugăm, semnați în număr cât mai mare.

La finalul fiecărui comentariu pe care îl postez zilnic pe Facebook găsiți instrucțiunile necesare pentru a semna online ori pe tabele.
Vă rog citiți cu atenție, semnați, descărcați tabelele și distribuiți-le prin bisericile dvs pentru a obține semnături.

Detalii privind semnăturile le puteti găsi și pe site-ul web al ARN, cât și pe pagina de Facebook ARN.

Formularele fizice se trimit la adresa de mai jos (vă rog să plătiți dvs curierul):

Domnul DANIEL COMAN Str. Berzei nr.29 Sector 1, Bucuresti
Telefon 0722 960 165 danykoman[at]yahoo.com

Vă mulțumim
Peter Costea

ACCEPTĂ „PROVOCAREA DAVID”!
Primește un Certificat de Apărător al Valorilor Creștine din partea ARN, semnat de Peter Costea, Președintele ARN!

Avem un Goliat în față: 100.000 de semnături pe care trebuie să le strângem pentru Alianța Renașterea Națională până în data de 20 octombrie 2020 (pentru susținerea valorilor creștine în Parlamentul României alături de Peter Costea). Dumnezeu vă cheamă, să vă “luați scutul credinței cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău” care vin cu minciuna îndoielii cu privire la această reușită. Când Dumnezeu este cu noi, cine poate sta împotriva noastră? Fii un David curajos care nu se mai lasă intimidat de statura lui Goliat nici de atitudinea de batjocură a celor din tabăra lui. Avem nevoie de 1000 de persoane ca David, care acceptă provocarea de a aduna 100 de semnături fiecare, în următoarele 10 zile. 10 semnături pe zi. Fie că mergi din casă în casă, pe stradă, sau dai câte telefoane trebuie și nu renunți până ajungi la această cifră. Ne trebuie 30 de persoane ca David în fiecare județ, ca să acoperim și marja de eroare. Vrei să fii un David? Eu azi încep, hai și tu, scrie la comentarii “Sunt un David” dacă accepți provocarea.

Cristian Horj – Alianța Renașterea Națională
https://www.facebook.com/AliantaRenastereaNationala/posts/177246320601291

Trimite-ne pe email: contact[at]aliantarenastereanationala.ro dovada că ai adunat 100 de semnături, că ai acceptat “Provocarea David” și îți vom trimite Certificatul de Apărător al Valorilor Creștine.

Vă mulțumim!

Formularele fizice se trimit la adresa (vă rog să plătiți dvs. curierul):
Daniel Coman Str. Berzei 29 Sector 1 Bucuresti
Tel. 0722 960 165 danykoman[at]yahoo.com

DAVID SI GOLIAT

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.