BISERICA ANTIOHIA ÎNTRERUPE TEMPORAR SERVICIILE DE ÎNCHINARE ȘI ORICE ALTĂ ACTIVITATE ORGANIZATĂ ÎN CLĂDIREA BISERICII DATORITĂ PANDEMIEI GENERATE DE CORONAVIRUS

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ANTIOHIA VAZUTA IN TIMPUL NOPTII

HOTĂRÂREA NR.102 DIN 14 MARTIE 2020
privind serviciile de închinare ale Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia

Iubiți membri ai Bisericii Antiohia,

Vă salutăm cu Ieremia 29:7
„Urmăriţi binele cetăţii și rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!”

Având în vedere modul alarmant în care s-a răspândit epidemia de COVID-19 și ca urmare a deciziei autorităților de intrare în Scenariul 3 al Pandemiei Coronavirus, care prevede interzicerea organizării evenimentelor de peste 50 de persoane și recomandarea păstrării distanței de câțiva metri între persoane, Comitetul de Prezbiteri ai Bisericii Creștine după Evanghelie „Antiohia” a decis:

1. Suspendarea temporară a Serviciilor de Închinare ale Bisericii (duminica dimineața, duminica seara și joi seara) și ale tuturor celorlalte activități organizate în clădirea Bisericii (întâlniri de tineret, repetiții ale Corului, adunarea pensionarilor) până la momentul în care autoritățile vor permite reluarea întâlnirilor între mai multe persoane în condiții de siguranță.

2. Sfătuim pe toți membrii Bisericii Antiohia să respecte această hotărâre și să nu organizeze niciun fel de întâlnire în clădirea Bisericii în această perioadă pentru a nu își pune în pericol starea de sănătate și pentru a fi o mărturie bună pentru întreaga comunitate în respectarea hotărârilor autorităților cu privire la situația medicală din țară.

3. Îndemnăm pe toți membrii Bisericii să se unească în post și rugăciune pentru situația în care se regăsește țara noastră și alte țări în care această epidemie s-a răspândit.

4. Vă invităm ca Duminica de la orele 10 și 18, iar Joia de la orele 18, să se organizeze în familiile credincioșilor momente de rugăciune și închinare, continuând astfel să venim împreună înaintea lui Dumnezeu ca și Biserică locală, chiar dacă nu putem fi strânși în clădirea Bisericii.

5. Membrii Bisericii care sunt în vârstă sau au probleme medicale și au nevoie de ajutor în procurarea alimentelor și medicamentelor sunt invitați să sune Grupul de suport al Bisericii Antiohia pentru persoane vârstnice, la numărul de telefon (0733) 938 750‬ – Dani Stănculescu.

Chiar dacă pentru o perioadă de timp nu ne vom întâlni față în față, noi suntem împreună trupul lui Hristos și dorim să fim alături unii de alții în aceste momente, atât în rugăciune și post, cât și în a ne susține unii pe ceilalți prin ajutorarea celor care vor avea nevoie.

Vă încurajăm cu 2 Corinteni 13:11
“Încolo, fraților, fiți sănătoși, desăvârșiți-vă, îmbărbătați-vă, fiți cu un cuget, trăiți în pace, și Dumnezeul dragostei și al păcii va fi cu voi.”

COMITETUL DE PREZBITERI AL BISERICII

HOTARARE INTRERUPERE TEMPORARA SERVICII INCHINARE BISERICA ANTIOHIA BUCURESTI DATORITA PANDEMIEI CORONAVIRUS

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.