TINERII BISERICII ANTIOHIA BUCUREȘTI AU SLUJIT DOMNULUI, COLINDÂND FRAȚI ȘI SURORI ÎN HRISTOS

MARIA, IOSIF SI PRUNCUL IISUS

Grupul de tineri al Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia a slujit lui Dumnezeu, colindând frați și surori în Hristos care s-au bucurat mult pentru că nu au fost uitați cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului. Cântările și imnurile înălțate într-un singur glas spre Dumnezeu au încălzit inimile și au creat o atmosferă deosebită de bucurie și comuniune creștină. Domnul să-i binecuvânteze și să-i răsplătească pe acești scumpi tineri care și-au jertfit din timpul lor și s-au dedicat acestei frumoase lucrări!

Vă invit cu drag să vizionați un asemenea moment deosebit și-i îndemn și pe alți tineri să participe în fiecare iarnă la această lucrare așa cum și noi slujeam Domnului când eram de vârsta lor. Anii s-au dus dar bucuria de a colinda frații și surorile în Hristos rămâne pentru totdeauna chiar dacă mulți dintre noi nu mai avem această posibilitate din cauza problemelor familiale grele cu care ne confruntăm.

Nașterea lui Hristos să ne fie tuturor de folos!

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.