POCĂIȚI SAU PĂCĂLIȚI?

FONDATORUL BISERICII SATANISTE SE BUCURA CA PARINTII LE PERMIT COPIILOR SA SERBEZE PE DIAVOL DE HALLOWEEN

„Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului și nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le!” (Efeseni 5:10-11)

E mare vâlvă, pe an ce trece, la sfârșitul lui octombrie…

Urmează sărbătoarea morților și mulți îi blamează pe alții, și mai mulți, că au împrumutat această sărbătoare străină, păgână, drăcească… însă poate că suntem prea obișnuiți cu păcălelile…

Pocăiți sau păcăliți?

În zilele de azi se umblă cu păcălitul: politicienii, unii predicatori, “prietenii”, majoritatea reclamelor, copii costumați de „halouin”…

Oare tu nu sărbătorești moartea?… în inima și mintea ta, în casa ta, în biserica ta, în lucrarea ta..

“[…] Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort. Veghează […] căci n-am găsit faptele tale desăvârşite înaintea Dumnezeului Meu. Adu-ţi aminte, dar cum ai primit şi auzit! Ţine şi pocăieşte-te! Dacă nu veghezi, voi veni ca un hoţ şi nu vei ştii în care ceas voi veni peste tine.” (Apocalipsa 3:1-3)

BOSTAN HALLOWEEN

Poate ai zis nu halloween-ului acestuia de fațadă, cu bostani hidoși, dar te chem la a aprinde lumina în tine și vezi.. Oare nu chiar tu porți măști? Oare nu te-ai ascuns în spatele unor imagini?

Primii promotori ai acestei sărbători au ales să se costumeze în personaje terifiante și au aprins lumini în bezna sezonului rece, pentru a alunga spiritele rele, dar Hristos spune:

„Cum poate Satana să scoată afară pe Satana? Dacă o împărăţie este dezbinată împotriva ei însăşi, împărăţia aceea nu poate dăinui. Şi dacă o casă este dezbinată împotriva ei însăşi, casa aceea nu poate dăinui. Tot astfel, dacă Satana se răscoală împotriva lui însuși , este dezbinat şi nu poate dăinui, ci s-a isprăvit cu el.” (Marcu 3:23-26)

Oare nu cauți să ai și tu o imagine, o costumație care să “sperie” duhurile răutății, dar fără Hristos?

Lumea se deghizează în zombie, crezând că va îndepărta răul, uitând de întunericul din sine.

Biserica riscă să-și organizeze propriul halloween, costumându-se în fiecare duminică, purtând un soi de evlavie, dar fără viață!

“Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu, având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea.” (2 Timotei 3:1-5)

Să ne dăm, dar, măștile jos, să ne îmbrăcăm în neprihănirea care vine de sus, și în mod personal și autentic, să nu fim doar o tărtăcuță scobită în care lucește o lumină artificială. Să fim lumină din Lumină. Să nu fim o biserică împopoțonată pentru bal mascat, ci una îmbrăcată în rochia de mireasă a lui Hristos, curată și fără pată.

Pocăiți, nu păcăliți… în așteptarea Mirelui!

AUTOR ARTICOL: OANA BRAD

IMBRACAMINTE PENTRU HALLOWEEN

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

4 Thoughts to “POCĂIȚI SAU PĂCĂLIȚI?”

 1. Daniela Mallette

  Mai zice Domnul și:
  “…dacă lumina care este în tine este întuneric, cât de mare trebuie să fie întunericul acesta!” (Matei 6:23b)

  1. @ Daniela Mallette

   Mi-a plăcut foarte mult motto-ul acesta:
   „Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului și nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le!” (Efeseni 5:10-11)

   Vă mai așteptăm cu drag pe acest site! Fiți binecuvântată de Dumnezeu!

   1. Daniela Mallette

    Nu se înghesuie mulți să osândească lucrările neroditoare ale întunericului, pentru că nici nu le deosebesc pe cele mai subtile dintre ele. E curajos articolul tău și m-am bucurat de el. “Îndrăznește, fiică!”

    1. @ Sora Daniela Mallette

     Articolul este curajos dar vă spun înaintea Domnului că nu este scris de mine (webmasterul acestui site) ci de sora Oana Brad deci ea este fiica cea îndrăzneață și curajoasă care a atacat acest subiect destul de actual (în special zilele trecute) 🙂

     Dumnezeu să vă păstreze în harul Său!

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.