PETIȚIE PRIN CARE CEREM PARLAMENTULUI SĂ APROBE OBLIGATIVITATEA OBȚINERII ACORDULUI PĂRINȚILOR PENTRU TIPUL DE “EDUCAȚIE SEXUALĂ” CARE SE DOREȘTE A FI IMPUSĂ ÎN ȘCOLILE PUBLICE ȘI PRIVATE

PETITIE IMPOTRIVA PERVERTIRII COPIILOR PRIN ASA ZISA EDUCATIE SEXUALA IMPUSA IN SCOLILE PUBLICE SI PRIVATE

(foto: aliantaparintilor.ro)

ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU AȘA ZISA “EDUCAȚIE SEXUALĂ” (DEPRAVARE SEXUALĂ!) PE CARE PARLAMENTARII ACTUALI DORESC SĂ O IMPUNĂ COPIILOR NOȘTRI ESTE OBLIGATORIU! DACĂ EȘTI CREȘTIN CU FAPTA, NU CU VORBA, SEMNEAZĂ ACUM ACEASTĂ PETIȚIE VITALĂ PENTRU VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI!!!! E FOARTE FRUMOS SĂ VENIM LA BISERICĂ DAR ACUM TREBUIE SĂ ACȚIONĂM ÎN MOD CONCRET PENTRU BINELE ROMÂNIEI! SĂ URMĂRIM BINELE CETĂȚII ȘI SĂ NU UITĂM DE ȚARA ÎN CARE NE-A AȘEZAT DUMNEZEU! ZICEM CĂ SUNTEM CREȘTINI? DACĂ DA, SEMNĂM PETIȚIA! DACĂ NU, DEGEABA VENIM LA BISERICĂ!!!!!

Cerem Parlamentului României să aprobe proiectul de lege care prevede OBLIGATIVITATEA OBȚINERII ACORDULUI PĂRINȚILOR pentru desfășurarea în școli a orelor de educație pentru viață, inclusiv de educație sanitară!

Pentru că ne pasă de viitorul copiilor noștri, nu vrem ca ei să fie expuși unor informații care le pot afecta integritatea morală și dezvoltarea psihică. Părinții trebuie OBLIGATORIU informați cu privire la conținutul orelor de “educație sexuală” și trebuie să li se respecte dreptul de a-și educa copiii conform cu valorile și convingerile lor morale.

În luna iunie 2020, Parlamentul României a aprobat mai multe modificări ale Legii 272/2004, privind protecția și promovarea drepturilor copilului, modificări de mare utilitate pentru copiii din România. Printre acestea se numără și un amendament care prevede ca programele de educație sanitară, desfășurate ca activități extracurriculare, să se facă doar cu acordul scris al părinților. Amendamentul este formulat astfel:

Art 46 (3) i) „derularea sistematică în unitățile școlare, cu acordul scris al părinților sau reprezentanților legali ai copiilor, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sanitară, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor.”

Președintele Iohannis a contestat legea la Curtea Constituțională, care a decis că legea este constituțională. Cu toate acestea, Președintele a trimis legea pentru reexaminare în Parlament.

Solicităm celor care ne reprezintă în Parlamentul României să dezbată și SĂ ADOPTE LEGEA ÎN ACEEAȘI FORMĂ! Doar astfel pot să își respecte promisiunile electorale și să apere valorile morale și viitorul României, dar și să respecte Constituția României, care garantează dreptul oricărui părinte de a-și educa propriii copii conform convingerilor etice, religioase pe care le are.

Propunem ca abordarea educației sexuale să se facă pe metodologia folosită în cazul orelor de religie, când Curtea Constituțională a reținut că educația religioasă în școli poate fi realizată numai după exprimarea dorinței elevului major, respectiv a părinților sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor.

Semnează și tu ACEASTĂ PETIȚIE pentru o educație sănătoasă în România!
Domnul să te răsplătească și să te binecuvânteze!

AUTORUL PETIȚIEI: Asociația Fight for Freedom
SURSA: https://www.petitieonline.com/acordul_parintilor_pentru_orele_de_educatie_sexuala_este_esential

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!