IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE ÎN BISERICA ANTIOHIA DIN BUCUREȘTI

IRINA HALAIDA

Duminică 9 noiembrie 2008 a fost o zi cu totul specială și am avut parte de o mare binecuvântare pentru că am avut în mijlocul nostru pe cunoscuta solistă IRINA HALAIDA. Scumpa noastră soră în Hristos a vizitat Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia împreună cu un cor de fete și s-au închinat Domnului prin mai multe cântări minunate pe care am avut ocazia să le auzim cu multă bucurie. Prezența sorei Irina Halaida în Biserica Antiohia a precedat lansarea albumului „BINECUVÂNTAREA” realizat de Radio Vocea Evangheliei. Iubitorii acestui gen muzical (voce și chitară) au fost invitați ca luni 10 noiembrie 2008 să participe la avanpremiera lansării albumului, evenimentul fiind marcat printr-o seară specială, de suflet, la sala ARCUB, (str. Batistei, lângă Intercontinental), începând cu ora 19.00.

O cunoșteam și o apreciam foarte mult pe sora Irina Halaida pentru că în urmă cu mulți ani (cred că în anii ’90) a susținut un concert de folk creștin (voce și chitară) la Sala Palatului unde am participat și eu, fiind invitat de niște prieteni credincioși evanghelici. Irina Halaida nu este doar o foarte bună solo-vocalistă ci și o excelentă chitaristă. Vocea și stilul ei sunt inconfundabile și unice în peisajul muzicii creștine produse în spațiul evanghelic românesc. Cine n-a participat niciodată la vreun concert al Irinei Halaida a pierdut foarte mult, mai ales că aceste concerte sunt destul de rare și cu atât mai mult, am avut o surpriză deosebit de plăcută atunci când Irina Halaida a venit în Biserica Antiohia.

Vă invit cu drag să ascultați cele câteva cântări pe care Irina Halaida și Corul de fete le-au interpretat chiar în timpul serviciului de închinare de duminică dimineața când ne-am bucurat împreună în prezența Domnului. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu să le binecuvânteze atât pe Irina Halaida, cât și pe fetele din Biserica Baptistă din Piatra Neamț care au însoțit-o în această lucrare.

Se cuvine să-l menționăm și pe chitaristul Octav Topoliceanu pe care am avut bucuria să-l cunoaștem și ale cărui acorduri superbe le veți auzi în majoritatea cântărilor de mai jos. Fie binecuvântat în slujirea sa pentru gloria lui Dumnezeu!

Toate înregistrările audio au fost realizate LIVE în timpul serviciului de închinare al Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia.

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme!

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Binecuvântarea

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Drumul slavei trece și pe la cruce

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Nimeni nu poate să ne despartă de Împăratul Iisus

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Fii lăudat, Dumnezeule!

IRINA HALAIDA ȘI CORUL DE FETE – Mă-nchin, o, Doamne, și te slăvesc! Chitarist: OCTAV TOPOLICEANU

CHITARISTUL OCTAV TOPOLICEANU ÎMPREUNĂ CU SOȚIA SA, IRINA ↓

CHITARISTUL OCTAV TOPOLICEANU IMPREUNA CU SOTIA SA IRINA

VĂ INVIT SĂ ASCULTAȚI O CÂNTARE DEOSEBITĂ COMPUSĂ DE SOLISTA IRINA HALAIDA PE TEXTUL LUI COSTACHE IOANID:

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.