COMUNICAT APEL CATRE TOTI CRESTINII DUPA EVANGHELIE PENTRU PROMOVAREA SI SUSTINEREA REFERENDUMULUI ORGANIZAT IN ZILELE DE 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV CA PRESEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

COMUNICAT CĂTRE TOȚI CREȘTINII DUPĂ EVANGHELIE DIN ROMÂNIA ȘI DIASPORA

Biserica Creștină după Evanghelie din România a susținut încă de la început inițiativa Coaliției pentru Familie pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituție în sensul definirii familiei ca unirea dintre un bărbat și o femeie.

Societatea de astăzi, caracterizată prin puternice influențe de secularism, materialism și îndepărtare de principiile creștine de viață, oferă tipare modificate de familie, ce sunt în contradicție cu planul lui Dumnezeu în acest domeniu al vieții sociale. Printr-o propagandă zgomotoasă, persistentă și amăgitoare se dorește ca mulți români, dezamăgiți de clasa politică actuală, de realitățile triste ale vieții cotidiene, să nu participe la Referendumul din 6-7 octombrie 2018.

Instituții, partide și parlamentari, ONG-uri, s-au opus organizării Referendumului.
S-au contestat până și semnăturile românilor. Dar VOINȚA milioanelor de români nu poate fi înfrântă de mass-media ostilă, de batjocurile la care sunt supuși zilnic susținătorii Referendumului.

Este un „DA” pentru prezentul, dar mai ales pentru viitorul României. Să privim implicarea fiecăruia dintre noi în promovarea Referendumului, ca parte a misiunii creștine, a apostolatului pe lângă cei din familia lărgită, printre vecini, prieteni, cunoscuți. Adevărul despre familie nu trebuie doar proclamat și trăit, este necesar să fie consfințit și în Constituția țării. Este dreptul suveran al poporului român de a-și scrie propria istorie în Europa și în lume, în modul cel mai democratic cu putință.

Am avut în anul 1989 o Revoluție socială, care a readus în România democrația și statul de drept. Mai sunt multe de îndreptat, dar prin unire și consens, vom reuși ca în timp să ne bucurăm de beneficiile unei societăți construită atât pe principii ce promovează moralitatea publică cât și pe valorile creștine de viață.

În octombrie 2018, milioane de români au ocazia unică de a începe Revoluția morală a societății românești. Aceasta deoarece familia reprezintă temelia pe care se clădește societatea. O societate sănătoasă din punct de vedere moral se constituie doar pe familii sănătoase din punct de vedere moral.

De aceea, îi îndemn pe toți Creștinii după Evanghelie din țară și diaspora să se implice activ, cu respectarea legislației, a demnității umane și a convingerilor personale, în determinarea a cât mai mulți români să se prezinte la secțiile de votare pe 6-7 octombrie 2018 și să voteze „DA” pentru familia naturală, singurul loc unde viața poate începe. Iar noi ca și creștini, susținem și apărăm viața din momentul conceperii ei.

Doamne, binecuvântează România și pe români!

Virgil Achihai
Președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România

CLICK PE COMUNICAT-APEL PARTEA I

CLICK PE COMUNICAT-APEL PARTEA II

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.