CĂMINUL STUDENȚESC AL INSTITUTULUI TEOLOGIC TIMOTHEUS SE ÎNCHIDE PENTRU PREVENIREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

INSTITUTUL TEOLOGIC TIMOTHEUS BUCURESTI

Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun! Feriţi-vă de orice se pare rău!
(1 Tesaloniceni 5:21-22)

Fratele prezbiter conferențiar universitar doctor Ieremia Rusu este rectorul Institutului Teologic Creștin după Evanghelie “Timotheus” din București. Dumnealui a decis închiderea Căminului studențesc ITT ca măsură de prevenire a transmiterii infecției cu virusul SARS-COV-2, agentul patogen care produce boala COVID-19. În acest sens, a fost emisă o Dispoziție Internă în baza decretării Stării de Urgență din România, respectiv a Ordonanțelor Militare nr. 1-6 din martie 2020. În contextul pandemic în care ne aflăm cu toții, orice măsură de prevenire a îmbolnăvirii studenților Institutului Teologic “Timotheus” este binevenită dar mai presus de orice este ajutorul și protecția bunului Dumnezeu.

Domnul să-i ocrotească și să le dea sănătate atât studenților Institutului Teologic “Timotheus”, cât și tuturor credincioșilor din Biserica Antiohia și din toate bisericile creștine de pretutindeni! Dumnezeu să Se îndure de noi toți!

DISPOZITIE INTERNA INCHIDERE CAMIN STUDENTESC ITT PREVENIRE INFECTIE COVID19

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.