BISERICA CREȘTINĂ DUPĂ EVANGHELIE CERE MINISTRULUI EDUCAȚIEI SĂ RENUNȚE LA AȘA ZISA STRATEGIE NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE PARENTALĂ 2018-2025

VIRGIL ACHIHAI A FOST ALES PENTRU AL TREILEA MANDAT CONSECUTIV CA PRESEDINTE AL UNIUNII BISERICILOR CRESTINE DUPA EVANGHELIE

Către: MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE
Domnului Ministru Prof.Univ.Dr.Valentin Popa

Stimate Domnule Ministru,

Biserica Creștină după Evanghelie a luat act atât de postarea, cât și de retragerea de pe site-ul Ministerului Educației Naționale, a Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025.

Ne exprimăm pe această cale, protestul ferm față de promovarea în spațiul public, prin intermediul SNEP, a unor principii total străine față de spiritualitatea creștină a poporului român.

Crearea unui noi sistem de (re)educație parentală, ce ne amintește de „experimentul Pitești”, reprezintă în opinia noastră readucerea în prim plan a ororilor comunismului. În același timp, promovarea prin intermediul Ministerului Educației a unor concepte precum „o nouă cultură familială”, „respectul pentru diversitate”, „eliminarea stereotipurilor de gen”, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva se dorește implementarea unei noi viziuni asupra familiei naturale și a valorilor iudeo-creștine despre familie, prin concepte străine de neamul românesc dar care sunt puternic afirmate, pe multiple planuri și cu perseverență, de ideologia neomarxistă.

Domnule Ministru, Biserica Creștină după Evanghelie vă solicită ca sub nicio formă Strategia Națională de Educație Parentală 2018-2025 să nu mai fie repusă în discuție de către Minister, chiar și într-o formă cosmetizată.

Părinții și copiii României de astăzi dar mai ales de mâine, au nevoie de o cu totul altă Viziune și Strategie care să ducă într-adevăr la îmbunătățirea substanțială a învățământului românesc prin alocarea de resurse financiare mai mari pentru sprijinul Statului față de părinți și copii, față de baza materială a învățământului și față de salarizarea personalului didactic și administrativ.

Cu deosebită considerație,

Președinte,
Virgil Achihai

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE CERE MINISTRULUI EDUCATIEI SA RENUNTE LA STRATEGIA NATIONALA DE EDUCATIE PARENTALA

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.