BISERICA ANTIOHIA PREDICI ONLINE TRANSMISE NONSTOP

BIBLIA SFANTA SCRIPTURA ESTE CUVANTUL VIETII

Cu ocazia Sfintei Sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos m-am gândit să pun la dispoziția publicului o nouă posibilitate tehnică prin care se pot asculta online NON-STOP predici deosebite atât ale prezbiterilor Elisei Rusu, Valentin Giuroiu și David Ciucur, cât și ale altor slujitori ai Domnului. Între predici puteți asculta diverse momente muzicale sau poetice în care este înălțat și glorificat Numele lui Dumnezeu în timpul serviciilor de închinare ale Bisericii Creștine după Evanghelie Antiohia din București, România. Poate că există frați și surori în Hristos sau diverși prieteni care doresc să asculte și PREDICI MAI VECHI (nu numai pe cele foarte recente) și care acum au această oportunitate. La acești oameni m-am gândit și sper ca dânșii să aprecieze.

Pentru cei care nu prea se pricep, cel mai simplu este să dea click pe zona bannerului de mai jos pentru acces rapid și ușor:

BISERICA ANTIOHIA PREDICI ONLINE POST DE RADIO

Vizitatorii mai experimentați ai acestui site pot fie să asculte online dând mai întâi un click pe meniul PREDICI ONLINE (situat mai sus în bara de meniuri a acestui site) după care se dă un click pe butonul triunghiular BISERICA ANTIOHIA PREDICI ONLINE (este prima pictogramă/iconiță din cele 6 existente), fie încărcând playlist-ul într-unul din programele Windows Media Player, Winamp, iTunes sau Real Player.

Iată cum se procedează pentru încărcarea fișierelor playlist într-un player pentru calculator sau laptop (notebook sau netbook):

VARIANTA 1 DESCHIDEREA AUTOMATĂ A PLAYLIST-ULUI M3U, PLS SAU RAM
(PENTRU CEI CU MAI PUȚINĂ EXPERIENȚĂ)

Se dă click pe bannerul instalat în subsolul acestui articol. Click pe pictograma unui software preferat (Windows Media Player, Winamp, iTunes sau Real Player), se salvează playlist-ul în formatul respectiv (m3u, pls sau ram) după care se dă dublu click pe pictograma/iconița fișierului salvat (m3u, pls sau ram) pentru ca acesta să fie deschis automat de Windows care decide cu ce program să deschidă fișierul (m3u, pls sau ram).

VARIANTA 2 DESCHIDEREA MANUALĂ A PLAYLIST-ULUI M3U, PLS SAU RAM
(PENTRU CEI CU MAI MULTĂ EXPERIENȚĂ)

Se dă click pe bannerul instalat în subsolul acestui articol. Click dreapta pe pictograma/iconița playlist (m3u, pls sau ram) iar apoi click pe opțiunea OPEN WITH după care click pe programul cu care dorim să deschidem fișierul (m3u, pls sau ram). Dacă dorim ca fișierul (m3u, pls sau ram) să fie deschis ÎNTOTDEAUNA în mod automat cu un anumit program, click pe subopțiunea Choose another app apoi click pe app-ul/ programul cu care dorim deschiderea automată a playlist-ului și iar click pe always use this app to open .m3u/.pls/.ram files

Cei care au smartphone sau tabletă pe Android pot să descarce fișierul PLS (listen.pls) sau fișierul RAM (playlist.ram) și să-l deschidă cu aplicația gratuită VLC ANDROID (VLC 3.1.2) care trebuie să fie instalată în prealabil în smartphone (pentru cei care știu să-și instaleze programe în telefoanele inteligente).

Sper că v-am făcut o surpriză plăcută și vă veți bucura.
Vă doresc din toată inima un Paște fericit și binecuvântat de Dumnezeu!
HRISTOS A ÎNVIAT ȘI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR!

CLICK PE BANNERUL DE MAI JOS PENTRU A ASCULTA BISERICA ANTIOHIA PREDICI ONLINE:

BISERICA ANTIOHIA PREDICI ONLINE

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!
Suntem o comunitate de credincioși dedicați să-L cunoaștem, să-L iubim și să-L slujim pe Dumnezeu, fiind martori ai puterii Sale transformatoare și influențând viețile celor din jur prin exemplul personal, pentru a-i aduce la o relație autentică cu Domnul nostru Iisus Hristos.