BISERICA ANTIOHIA REIA SERVICIILE DE ÎNCHINARE EXCLUSIV ONLINE ȘI OFERĂ INSTRUCȚIUNI PE ÎNȚELESUL TUTUROR

BISERICA ANTIOHIA BUCURESTI REIA SERVICIILE DE INCHINARE EXCLUSIV ONLINE

Scumpi frați și scumpe surori în Domnul, cu bucurie vă anunțăm că începând de duminică 22 martie 2020, orele 10:00 reluăm serviciile de închinare ale Bisericii Antiohia, prin VIDEOCONFERINȚĂ, pe întreaga durată a interdicției de a organiza slujbele în clădirea Bisericii. Vă veți putea conecta doar în momentul începerii transmisiunii video live (duminică 10.00-11.30 și 18.00-19.30 respectiv joi 18.00-19.30)

INSTRUCȚIUNI PENTRU PARTICIPARE LA SERVICIILE DE ÎNCHINARE ALE BISERICII ANTIOHIA PRIN VIDEOCONFERINȚĂ ONLINE
EXPLICAȚIILE SUNT PE ÎNȚELESUL CELOR LIPSIȚI DE EXPERIENȚĂ (TREBUIE AJUTAȚI SĂ ÎNVEȚE SĂ LUCREZE PE CALCULATOR!)

VEȚI PUTEA FI VĂZUȚI ȘI AUZIȚI DE TOȚI CEILALȚI DACĂ AVEȚI INSTALATĂ O CAMERĂ WEB ȘI UN MICROFON LA CALCULATOR SAU DACĂ FOLOSIȚI LAPTOP, TABLETĂ SAU SMARTPHONE! DACĂ NU DORIȚI SĂ FIȚI VĂZUȚI ȘI AUZIȚI, PUTEȚI DEZACTIVA CAMERA WEB ȘI MICROFONUL DIN APLICAȚIA ZOOM!

Dacă folosiți un computer sau un laptop, urmați instrucțiunile de mai jos:

METODA 1 (CEA MAI SIMPLĂ METODĂ PENTRU CEI FĂRĂ EXPERIENȚĂ ÎN UTILIZAREA CALCULATORULUI SAU LAPTOPULUI)

1. Click stânga pe acest link
2. Va apare o mică fereastră în partea de sus și trebuie să dați click stânga pe butonul Open Zoom Meetings după care va apare mesajul Connecting… și gata! ați reușit să vă conectați video cu frații și surorile din Biserica Antiohia în timpul serviciului de închinare online!
3. Ca să desfășurăm (să maximizăm) imaginea pe tot ecranul (full screen) trebuie să dăm dublu click stânga pe mijlocul imaginii nedesfășurate (minimizate).
4. Pentru a obține sunet, trebuie să dăm click stânga pe butonul Unmute situat în colțul stânga jos al aplicației Zoom.
Mare atenție ca jackul care vine de la sistemul audio 2.0 (sau de la casca audio stereofonică) să fie conectat la mufa de culoare verde (intrarea LINE IN sau Headphones) a plăcii de sunet a calculatorului sau la ieșirea de cască (Headphones) a laptopului. Dacă folosiți un webcam USB, acesta are în principiu un microfon integrat care asigură un sunet de calitate medie. Dacă doriți un sunet de calitate excelentă, folosiți un microfon performant cu conectare prin cablu (USB sau cu jack)
5. Dacă doriți să fiți văzut de ceilalți și dacă aveți conectat un webcam la calculator sau laptop, dați un click pe butonul Start Video situat în colțul stânga jos.

METODA 2 (PENTRU CEI CU EXPERIENȚĂ MINIMĂ CARE ȘTIU SĂ-ȘI CONFIGUREZE UN CONT GRATUIT PE SITE ZOOM)

1. Click pe link https://zoom.us/signin și click pe butonul albastru Sign In
2. Click pe JOIN A MEETING situat în partea dreaptă sus https://zoom.us/join
3. Click în caseta dreptunghiulară Meeting ID or Personal Link Name în care se va scrie (cu ajutorul tastaturii) ID-ul videoconferinței Bisericii noastre 3845350587 după care click pe buton albastru Join. Dacă apare mesajul Launching… dați click mai jos pe linkul click here de culoare albastră iar apoi când apare iar Launching… dați click mai jos pe linkul join from your browser de culoare albastră. Apoi click în caseta dreptunghiulară Your Name ca să vă scrieți prenumele și numele după care click pe butonul albastru Join
4. Dacă doriți ca imaginea să se desfășoare pe tot ecranul calculatorului sau laptopului (full screen) apăsați tasta F11 iar pentru ieșire din full screen apăsați tot tasta F11.
5. Dacă doriți să fiți auzit de ceilalți și dacă aveți un microfon conectat la calculator sau laptop (eventual web cam cu microfon integrat) dați un click pe butonul Join with Computer Audio (se va avea grijă ca în colțul stânga jos să fie bifată căsuța Automatically join audio by computer when joining a meeting)
6. Dacă doriți să fiți văzut de ceilalți și dacă aveți conectat un webcam la calculator sau laptop, dați un click pe butonul Start Video situat în colțul stânga jos.

METODA 3 (PENTRU CEI CU EXPERIENȚĂ MINIMĂ CARE ȘTIU SĂ-ȘI INSTALEZE APLICAȚIA ZOOM PENTRU WINDOWS)

1. Click pe linkul https://zoom.us/support/download pentru a descărca aplicația ZOOM pentru Windows (cine nu știe cum se instalează acest fișier executabil va apela la cineva care știe)

2. Se deschide aplicația Zoom instalată și va apare o fereastră în care dăm click pe butonul albastru JOIN A MEETING iar apoi dăm click în caseta dreptunghiulară (câmpul) Enter meeting ID or personal link name ca să introducem (cu ajutorul tastaturii) numărul 3845350587 (după scriere va apare automat ca 384-535-0587). Apoi dăm click în caseta (câmpul) de dedesubt ca să scriem prenumele și numele după care dăm click pe butonul albastru JOIN. Dacă apare butonul albastru I AGREE dăm click pe acest buton.

3. Va apare fereastra ENTER MEETING PASSWORD și dăm click în caseta dreptunghiulară (câmpul) Meeting password în care vom scrie parola 5355 după care așteptați să se realizeze conectarea online la transmisiunea video LIVE.

4. Pentru a obține sunet, dăm click pe JOIN AUDIO (situat în colțul stânga jos al aplicației ZOOM) iar apoi se va deschide o mică fereastră în care dăm click pe butonul albastru JOIN WITH COMPUTER AUDIO și din acel moment vom avea imagine și sunet cu o claritate dependentă de calitatea camerelor web și a microfoanelor celor care participă la videoconferință.

5. Pentru ca imaginea să se desfășoare pe tot ecranul (vizualizare FULL SCREEN) se dă dublu click pe centrul imaginii.

NOTĂ:
VIDEOCONFERINȚA NU POATE FI ACCESATĂ CU BROWSERELE MICROSOFT EDGE SAU INTERNET EXPLORER IAR ÎN BROWSERUL MOZILLA FIREFOX E POSIBIL SĂ NU AVEȚI SUNET. DECI FOLOSIȚI DOAR BROWSERUL GOOGLE CHROME!!!

Dacă folosiți un smartphone sau o tabletă, descărcați aplicația ZOOM Cloud Meetings din Magazinul Play sau din App Store, și conectați-vă la ID-ul Bisericii noastre: 3845350587

* Când apare mesajul This meeting has been ended by host înseamnă că transmisiunea video live a serviciului de închinare (videoconferința) a luat sfârșit.

P.S. Am încercat să fiu cât mai clar și pe înțelesul oricui. Dacă s-au strecurat erori de orice natură în explicațiile mele, vă rog să mă contactați pe acest link pentru a îmbunătăți instrucțiunile de mai sus.

Fiți binecuvântați de Dumnezeu!

PROGRAM SERVICII DE ÎNCHINARE BISERICA ANTIOHIA BUCUREȘTI:

  • Duminică: 09.00-11.30
  • Duminică: 18.00-19.30
  • Joi: 18.00-19.30

By Admin

Ce faci pentru tine, piere odată cu tine! Ce faci pentru alții... rămâne!

Related posts

Leave a Comment (Postează un comentariu!)

error: Conținutul web este protejat! Content is protected!